Styl życia

Durum pasta with tomatoes and parmesan cheese

pasta2
Witajcie!
Wiecie dobrze, że uwielbiam się zdrowo odżywiać i nawet do prostych przepisów wybieram te zdrowsze składniki. Dziś mam dla Was przepis na prosty makaron z pomidorami i parmezanem.
Składniki:
– makaron pełnoziarnisty z mąki durum,
– 2-3 pomidory malinowe,
– parmezan Grana Padano,
– 2 łyżeczki przecieru pomidorowego,
– 1/2 szklanki wywaru warzywnego,
– zioła prowansalskie,
– sól, pieprz.
Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Pomidory sparz, obierz ze skórki oraz pokrój w małe cząstki i dodaj do wywaru warzywnego. Gdy wywar wraz z pomidorami zacznie się gotować dodaj przecier pomidorowy oraz zioła prowansalskie i dopraw sos do smaku solą i pieprzem. Gotuj jeszcze kilka minut na małym ogniu raz na jakiś czas mieszając. Gotowy sos wymieszaj razem z makaronem. Podając posyp makaron startym parmezanem i dowolnymi ziołami do dekoracji. Smacznego!
Welcome!
You know well that I love to eat healthy food and even to simple rules they choose healthier ingredients. Today I have for you a recipe for a simple pasta with tomatoes and parmesan cheese.
Ingredients:
– whole grain pasta from durum flour,
– 2-3 tomatoes raspberry,
– parmesan Grana Padano,
– 2 teaspoons tomato paste,
– 1/2 cup of vegetable stock,
– herbes de provence,
– salt, pepper.
Cook pasta according to package directions. Blanch the tomatoes, peel and cut into small pieces and add to the vegetable stock. When the broth with tomato starts to boil, add the tomato puree and mixed herbs and season the sauce to taste with salt and pepper. Cook a few more minutes on low heat once in a while stirring. Ready Mix sauce with pasta. Giving sprinkle with grated Parmesan pasta and any herbs for garnish. Bon Appetit!

pasta4pasta3pasta1
Do następnego!/To the next!
W.

(1) Comment

  1. Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I
    genuinely enjoy reading through your blog posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover
    the same topics? Thank you!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *